Do

DO heeft een rijke zang- en TV carrière. Op haar 21e brak ze in één keer door bij het grote publiek met haar #1 hit ‘Heaven’. Dit succes bracht haar over de hele wereld van Verenigde Staten en Duitsland tot Japan. Hierna volgden een aantal Engelstalige albums. In 2004 had ze samen met Marco Borsato haar eerste Nederlandstalige #1hit te pakken getiteld ‘Voorbij’. De afgelopen jaren heeft DO zich ook gericht op het presenteren van een aantal TV programma’s en het ouderschap van haar twee kindjes. November 2016 is haar prachtige dochter Loulou geboren. Het is nu weer de tijd om haar liefde voor de muziek te volgen met haar nieuwe album ‘Momentum’.

Rowwen Heze

Limburgse dialect uit America in Eindhoven! Rowwen Hèze!

Begonnen als een Engelstalig bandje in de Peel, maar– inmiddels dertig jaar verder – uitgegroeid tot één van de grote acts in de Nederlandse Popmuziek. In 1992 beleefde de band een landelijke doorbraak met optredens op Pinkpop en de Amsterdamse Uitmarkt. Sindsdien speelde Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop, Lowlands, Parkpop en het Deense Roskilde. De Vrienden van Amstel Live, Concert at Sea, unieke Stilteconcerten in de Peel en op 9 september bij ons op Kiosk alive! Bestel Mar!

Gers Pardoel

Het hele land is met Gers Pardoel meegegaan en achterop zijn bagagedrager gesprongen. Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers laat zich door niemand van de wijs brengen. Hij maakt muziek om een goed gevoel te krijgen en als anderen dat waarderen is hij geslaagd in zijn missie. Spring op 9 september maar bij ‘m achterop en krijg ook dat gevoel!

Ali B

Ali Bouali staat in 2002 in de finale van de Grote Prijs van Nederland. In 2003 staat zijn eerste single, “Waar Gaat Dit Heen” in de tipparade.  Een jaar later rapt hij mee op “Wat Zou Je Doen” van Marco Borsato. In 2011 maakt Ali B de succesvolle tv-serie ‘Ali B Op Volle Toeren’, waarin de rapper samenwerkingen aangaat met Nederlandse acts uit het verleden. Ook start hij met een theaterprogramma, ‘Ali B Geeft Antwoord’. In 2013 begint hij als coach bij ‘The Voice Of Holland’. Bij De Wereld Draait Door brengt Ali in 2015 de track ‘Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn’.  Dit jaar wordt ‘Glimp Van De Duivel’, zijn samenwerking met Nielson, de nieuwe single en daarnaast is hij op 9 september ook nog bij ons in Eindhoooovuh!

Xander de Buisonje

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’, inmiddels Nederlandstalige klassiekers. Bijna 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en aantal singels verder, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. In 2014 en 2015 stond Xander op de bühne met zijn eigen interactieve theatershow ‘Xander Omarmt’ waarbij de vriendschap van de mensen in het publiek zijn belangrijkste inspiratiebron vormden. Laat dat nu ook net de basis zijn van Kiosk Alive op 9 september!

Rene Froger

Topper Rene Froger is de in de Amsterdamse Jordaan geboren zanger en zoon van cafébaas Bolle Jan. Diens kroeg is de start van Frogers roemrijke carrière die hem uiteindelijk uitverkochte stadions bezorgt. ‘Winter In America', 'Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken' , 'Een Eigen Huis', 'This Is The Moment', 'Just Say Hello', 'Kaylee', 'Nobody Else', 'Are You Ready For Loving Me', 'Calling Out Your Name', 'Woman Woman', 'Here In My Heart', 'In Dreams', en 'The Number One' werden evergreens en zijn vrijwel dagelijks op de radio te horen. 9 september bij ons op de Kiosk. Be there!

New Amsterdam Orchestra

Waar de meeste orkesten zich richten op een of meerdere muziekstijlen, richt het New Amsterdam Orchestra zich op alle muziekstijlen. Pop,Klassiek, dance, salsa, rock, R&B, soul, jazz, wereldmuziek: elke stijl klinkt alsof dat het enige is wat ze ooit gespeeld hebben. New Amsterdam Orchestra kent daarnaast vele verschillende bezettingen, van 4 tot 100 man. Want ieder concert en elk publiek is anders. Op 9 september zijn ze even van ons! 

line-up.jpg